Palvelut

Rakennusalan tasoite- ja rappaustyöt

Huolellinen ja tarkka tasoitus luo pohjan kauniille sisäpinnoille. Kestävä rappaus puolestaan suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja antaa sille tyylikkään ulkonäön. Teemme tasoite- ja rappaustöitä sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.

Laatoitus- ja mattotyöt

Ammattilaisen käyttäminen laatoitustöissä ja lattia-asennuksissa takaa viimeistellyn lopputuloksen, pitkän käyttöiän ja huolettoman ylläpidon. Teemme laatoitukset ja mattoasennukset kaikenlaisiin tiloihin julkisiin rakennuksista liiketiloihin, toimistoihin ja koteihin.

Maalaus- ja tapettityöt

Maalaus ja tapetointi ovat edullinen ja nopea tapa muuttaa tilan ilmettä. Tarjoamme monipuolisia maalaus- ja tapetointipalveluita niin koteihin kuin yrityksille ja julkisiin tiloihin.

Julkisivumaalaukset ja -saneeraukset

Tarjoamme korkealuokkaista julkisivumaalausta, joka suojaa rakennustasi sääolosuhteilta ja antaa sille raikkaan ilmeen. Käytämme kestäviä maaleja, jotka takaavat pitkäikäisen tuloksen. Meillä on kokemusta lukuisista isoista maalausprojekteista, joista yksi mittavimmista on ollut Kerimäen kirkon ulkopuolen maalinpoisto ja maalaus.

Parkettityöt, lattiahionnat ja lakkaukset

Tarjoamme parketin asennusta laadukkaista ja monipuolisista materiaaleista. Teemme myös lattiahionnat ja pintakäsittelyt, joilla uudistetaan vanha ja kulunutkin lattia uudenveroiseksi.

Sooda- ja hiekkapuhallukset

Teemme ammattitaidolla sooda- ja hiekkapuhallukset, joilla tehokkaasti puhdistetaan, kunnostetaan ja valmistellaan erilaiset pinnat tulevaa pintakäsittelyä varten.

Ota yhteyttä

maalausliike@joronen.fi+358 50 517 6550

Melkoniementie 3

59310 Särkisalmi

+358 50 517 6550

Schaumanintie 35

57230 Savonlinna

+358 400 739 169

© Maalausliike Joronen Oy

Sivusto: Räikee Oy

Alusta: Sivujetti