Yritys

Maalausliike on perustettu vuonna 1971 ja Oy:ksi se muuttui vuonna 2001.

Vuosien saatossa meille on kertynyt vankka kokemus ja osaaminen erilaisista uudis- ja saneerauskohteista, jonka avulla selätettiin myös 90-luvun lama ja on sen jälkeen kasvettu ja kehitytty tasaisesti aina näihin päiviin saakka.

Näemme yrityksen tulevaisuuden valoisana, joka vahvistaa tunnettavuutta ja vuosien saatossa ansaittua asemaa markkinoilla edelleen.

Yrityksemme vahvuutena on ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimimme, jonka osaaminen ja kokemus takaavat että työt tehdään huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia materiaaleja ja teemme yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Näin ollen voimme olla omalta osaltamme edistämässä kestävää kehitystä ja maalausalalla.

Käyttämämme korkealaatuiset materiaalit, yhdistettyinä moderneihin ja luotettaviin maalaustekniikoihin, takaavat että lopputulos on kestävä, turvallinen, sekä tyylikäs. Luonnollisesti laadukkaaseen työhön kuuluu aina takuu.

Yrityksemme panostaa vahvasti asiakaslähtöisyyteen ja ymmärrämme, että jokainen asiakas ja projekti on erilainen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa koko projektin ajan ja pyrimme täten tarjoamaan juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun. Näin varmistamme, että lopputulos tulee vastaamaan täysin asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Ota yhteyttä

maalausliike@joronen.fi+358 50 517 6550Muut yhteystiedot

Melkoniementie 3

59310 Särkisalmi

+358 50 517 6550

Schaumanintie 35

57230 Savonlinna

+358 400 739 169

© Maalausliike Joronen Oy

Sivusto: Räikee Oy

Alusta: Sivujetti